Pure Arganolie als cadeau!

Je bent op zoek naar een geschikt cadeau en je zoekt het in de beauty/verzorging hoek voor bijvoorbeeld je moeder, dochter, tante of vriendin? Kom dan met iets unieks: Arganolie!

Waarom Arganolie?

Arganolie geeft natuurlijke ondersteuning die je lichaam soms goed kan gebruiken. De verzorgende werking van Arganolie zorgt er voor dat je bij het gebruik hemelrijk in de watten wordt gelegd en geeft een gevoel van weldaad. Schraalheid, jeuk, gevoeligheid en een doffe tint kan bij iedere huid natuurlijk voorkomen. Zeker ook in de zomer wanneer je van de warmte in een ruimte komt met airco is dit niet al te goed voor je huid, ook de zon kan een echte boosdoener zijn. Je huid kan dan moeite hebben om het vochtgehalte op peil te houden

Samenstelling Arganolie

Arganolie heeft een unieke samenstelling van essentiële vetzuren, eiwitten, vitamine E én diverse antioxidanten waardoor je huid wordt gekalmeerd en gevoed. Daarnaast ondersteund Arganolie de natuurlijke beschermende eigenschappen van je huid. Arganolie kun je daarnaast ook heel goed in je haar gebruiken, zo geef je dus een stralende huid en een good-hair-day cadeau!