Bedrukt cadeau

Het fijne aan online winkelen is dat je tegenwoordig vrijwel alles kan bestellen. Zo ook bedrukte artikelen en cadeaus. Over het algemeen wordt deze manier voor relatiegeschenken gebruikt. Hier worden dan logo’s of dergelijke van de organisatie op gedrukt en aan (potentiële) klanten of partners gegeven. Soms worden druktechnieken ook gebruikt voor flyers drukken of spullen voor in het kantoor. Maar het leuke is dat je deze techniek ook voor een verjaardagscadeau kunt gebruiken, om het cadeau extra persoonlijk te maken.

Cadeau bedrukken

Als je een cadeau voor iemand bedrukt, kan je bijvoorbeeld denken aan een bedrukt hartje met een lief bericht. Maar je zou bijvoorbeeld ook een lekkere fles wijn kunnen kopen met een foto etiket. Misschien heb je net wel een super stage achter de rug gehad en wil je een lekkere taart laten bedrukken met een bedankboodschap. Met de huidige technologie is niets zo gek verzonnen. Ontwerp je eigen iPhone case of iPad hoesje.

Eigen tekst

Er bestaan genoeg leuke cadeaus met teksten, zoals tegeltjes die je kunt ophangen of tekst op een t-shirt. Als deze al bedrukt zijn is het al een leuk cadeau, maar leuker en persoonlijker maakt het wanneer je er zelf je tekst bij bedenkt en laat bedrukken. Misschien heb je wel een leuk onderonsje met iemand en laat je een tegel met tekst bedrukken die alleen jullie snappen. Zo zal er altijd aan je gedacht worden wanneer er naar het tegeltje door desbetreffende persoon wordt gekeken, geweldig cadeau toch?