Cadeautips voor elke gelegenheid

Is er weer eens een familielid, vriend of geliefde jarig? Dan zul je vast wel eens inspiratieloos de winkel door gestruind hebben op zoek naar een cadeautje. Het is ook lastig om telkens weer iets origineels te verzinnen! Daarom helpen we jou door drie fantastische cadeautips te geven. We hopen dat je hier wat inspiratie van krijgt zodat je met het perfecte cadeau aan kunt komen bij de jarige.

Een gepersonaliseerd fotocadeau

Heb je nog één leuke foto liggen waar de jarige op staat? Dan is het leuk om deze foto af te drukken. Je kunt de foto natuurlijk gewoon in een fotolijstje doen maar het is natuurlijk veel leuker om deze foto op een voorwerp te drukken. Denk aan een koffiemok, een doosje chocola of gewoon op de chocola zelf. Er zijn tegenwoordig namelijk meerdere banketbakkers die dit aanbieden. Heb je meerdere foto’s samen liggen? Dan kun je er ook voor kiezen om een leuk fotoboekje te maken.

Een dagje weg

Maak geven onvergetelijk door een cadeau te geven waar je jaren later nog steeds over zult praten! We hebben het hier over een leuk dagje weg. We noemen een paar leuke ideeën voor een dagje weg. Het eerste idee is het zogenaamde ‘happen en trappen.’ Je stipt hierbij een fietsroute uit en stopt telkens bij een ander restaurant. In elk restaurant doe je één gang. Je kunt één voor, hoofd en nagerecht doen maar je kunt er ook voor kiezen om bij nog meer restaurantjes te stoppen voor tussengangen. Dat is helemaal aan jou! Eén ander leuk idee is een dagje weg gaan naar een amusementspark. Denk aan een dagje Burgers Zoo, het Dolfinarium of een dagje Efteling. Ook een actief uitje is een leuk cadeau, als de jarige hiervan houdt natuurlijk. Denk aan een klimpark bezoeken, gaan ziplinen of een indoor skydiving centrum bezoeken.

Een cadeaubonnen pakket

Haal bij een hoop leuke restaurants, winkels en bioscopen een hoop cadeaubonnen en stop deze in een pakket. Dit kan natuurlijk wel heel prijzig worden dus het is een goed idee om dit met een groep te geven. Het is zeker een origineel cadeau, en je zult de jarige hier gegarandeerd blij mee maken. Koop natuurlijk wel cadeaubonnen van plaatsen waarvan je weet dat de jarige hier ook uit zichzelf naartoe zou gaan. Het zou natuurlijk zonde zijn als de jarige de cadeaubonnen nooit gaat gebruiken.