Leuke workshops voor mannen

Het is niet makkelijk om elke keer weer een leuk of origineel mannencadeau te geven aan je vriend, vader, collega of andere kennis. Je kan kiezen om een standaard cadeau te geven zoals een bierpakket of je kan het een stuk origineler aanpakken door bijvoorbeeld een kunststuk te geven. Je kan echter ook een workshop cadeau geven, hier denkt men vaak niet eens aan maar je kan iemand hierdoor een heel mooie dag geven. Wij geven een aantal tips. 

Kookworkshops

De tijd dat alleen de vrouwen in de keuken stonden is al heel lang voorbij. Steeds meer mannen, jong en oud, vinden het ook leuk om zelf lekker eten klaar te maken, met een kookworkshop leren ze veel nieuwe technieken hoe ze dit kunnen doen. Buiten een kookworkshop kan je ook denken aan een cursus barbecuen. Het maken van een heerlijk gekruid stuk vlees is veel moeilijk dan dat je zou denken, het is immers belangrijk dat je met complementaire kruiden werkt en dat het vlees op de juiste graden klaargemaakt wordt. 

Een workshop met auto’s 

Auto’s zijn een veelvoorkomende hobby van mannen, of het nou goed om het rijden in een snelle auto of om er zelf aan te sleutelen. Er zijn veel workshops te vinden omtrent auto’s, wij noemen er een aantal op. 

  • Slipcursussen. Buiten dat een slipcursus ook nog eens heel handig is om een keer gedaan te hebben, is het ook heel leuk om te doen. Tijdens deze cursussen leer je wat je moet doen als je in een slip raakt en hoe je het kunt voorkomen
  • Een race workshop. Voor de Formule 1 fanaten of voor mensen die van snelle auto’s houden heb je ook een zeer gevarieerd aanbod aan workshops die het rijden in een snelle auto bevatten. Zo heb je workshops waar je een paar uur in een Porsche of een Range Rover V8 mag rijden. Je hebt ook het aanbod om in supercars te rijden op het circuit van zandvoort.
  • Motorcursussen. Buiten de auto fanaten, zullen er ongetwijfeld ook veel motor fanaten in Nederland zijn. Ook voor hen zijn er voor cursussen of workshops waarbij ze verschillende dingen kunnen leren, zoals met de knie de grond raken in een bocht. 

Workshop pokeren

Pokeren is al jaren bezig om aan populariteit te winnen in Nederland, in de casino’s wordt het ook heel veel gespeeld. Tijdens deze workshops ga je aan de slag met professionele materialen en aan een professionele tafel. Hierbij zul je alle regels geleerd krijgen en vervolgens zul je tegen elkaar gaan spelen.