Een leuk babycadeau

baby cadeauHet is toch best lastig om een leuk babycadeau te vinden. Wanneer een baby echt nog heel klein is maakt deze nog niet eens bewust mee wat hij of zij als cadeau krijt, eigenlijk doe je het dan vooral voor de ouders. Wanneer het wat ouder is geldt vooral: een kinderhand is gauw gevuld. Je kunt dan nog zo dure cadeaus kopen maar soms vinden ze de verpakking nog het leukste! Natuurlijk is het vooral belangrijk dat het kindje er veilig mee kan spelen en dat het prikkelend is om actief mee te spelen.

Het is leuk om je kind iets te geven wat een persoonlijke waarde heeft maar tegenwoordig heb je in de winkels ook superleuke babycadeautjes. Wanneer je erg creatief bent kun je er zelfs aan denken om zelf eens iets te maken voor je kind. Denk aan een truitje,  een trappelzak of een patchwork boxkleed. Er zijn erg veel mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met het cadeautje van je kind.

Wanneer je zelf een cadeau maakt kan dit een mooie herinnering worden, zeker wanneer e het later nog eens terugvindt en bekijkt. Je zal je wellicht het moment kunnen herinneren dat je het cadeau aan het maken was. Daarnaast waarderen mensen altijd een zelf gemaakt cadeau, je zal versteld staan van de leuke reacties en opmerkingen, een cadeau met speciale aandacht is altijd extra waardevol. Zo kun je bijvoorbeeld ook vrienden en familieleden vragen om eens iets zelfgemaakts te geven wanneer je kleine spruit jarig is!