Een cadeau voor de baas

Naarmate men ouder wordt, wordt het moeilijker om passende cadeaus te bedenken. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, met kerst of als relatiegeschenk. Is je partner directeur of eigenaar van een bedrijf? Denk dan aan een leuk geschenk voor op het werk. De meeste eigenaren worden hierdoor makkelijk gevleid.

Cadeau voor op het werk?

Op vrijwel ieder kantoor is een koffie automaat aanwezig. Je kunt in verschillende prijsklassen hiervoor een leuk cadeautje bedenken. Een nieuwe koffiemachine is natuurlijk vrij prijzig, maar een onderhoudsbeurt voor een professionele automaat is vaak goed te doen. Ook kun je kiezen om de koffie zelf cadeau te doen. Bijvoorbeeld speciale duurzame koffie, espresso koffiebonen of melanges.

Drinkt de baas geen koffie?

Indien de baas geen koffie drinkt is dit type cadeau wellicht minder leuk om te geven. Hij zal er sowieso iets aan hebben, maar niet persoonlijk. Naast koffie cadeaus zijn er ook veel leuke thee cadeaus te bedenken. Wees creatief en je komt vanzelf op een goed idee! Kom je er echt niet aan uit, laat dan een reactie achter onder dit artikel zodat wij je op weg kunnen helpen.