Angelina Jolie krijgt schietbaan cadeau van Brad

Brad Pitt heeft zijn lieftallige vrouw Angelina een schietbaan cadeau gegeven. Het geintje heeft Brad meer dan kwart miljoen gekost.

Het stelletje bezit een Zuid-Franse landgoed waar op de schietbaan is gebouwd. Brad heeft de schietbaan speciaal voor haar laten maken om te kunnen ontspannen. Dit heeft zo gezegd zijn voordelen voor het huwelijk. En betrouwbare born meldt dat het nogal een hectisch leven is voor het gezin door druk in de weer te zijn met het opvoeden van 6 kinderen en steeds weer op andere locaties te zijn voor verschillende films. Na verluidt zou Angelina nogal opgewonden raken van het overhalen van de trekker op een zekere ‘dessert eagle’(pistool). Echter zouden de meeste vrouwen het presentje niet onder de noemer ‘ cadeautip vrouwen ‘ kunnen plaatsen.

De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de opname scenes van Mr. And Mrs. Smith. In deze film spelen zij als huurmoordenaars die werken voor verschillende bedrijven. Daarnaast zijn zij ter behoeve van hun undercover operaties met elkaar getrouwd en wonen dan ook samen. Op een gegeven moment krijgen de 2 de opdracht om elkaar te liquideren. Het lijkt verdacht veel erop dat het stel oude herinneringen probeert op te halen door juist zo’n uniek cadeau te geven. Het is alleen niet te hopen dan de twee, net als in de speelfilm, elkaar te lijf gaan met de pistolen.